DEN FÖRSTA KLOCKAN

Prima är latin för ”Först”. Ett mycket passande namn, eftersom det är första kollektionen från Sayora. Urets kropp, boetten, har ett silverglänsande sken från rostfritt stål i typ 316L. Ett starkt material som formats för att ge klockan ett klassiskt utseende. Baksidan av boetten består till stor del av mineralglas för att tillåta ägaren att se in i klockans själ.

Urverket är automatiskt och helt pläterat i guld - ett Miyota 82S0. Den kinetiska energin som bildas när du bär klockan gör att urverket själv vrider upp spänningen och håller din Prima vid liv. På olika ställen sitter totalt 21 juveler för att minska friktion i de rörliga mekaniska delarna, vilket ger verket högre precision och hållbarhet. Urverket har en 42h tidsreserv - tiden som uret kan ligga stilla från full lindning utan att stanna. 

Urtavlan erbjuds i två färger; Havsblå och Segelvit. De silverfärgade visarna och indexmarkörerna gifter sig vackert med boetten och ger hela klockan ett klassiskt utseende, samtidigt som den glidande och precisa sekundvisaren inger ett lugn. Ovanför urtavlan sitter skyddande safirglas fast i boetten. Safir är på Mohs hårdhetsskala näst mest reptåligt efter diamant.

Att byta klockarmband är som att byta klocka helt och hållet. Två olika armband kan ge samma klocka två helt olika personligheter. Till kollektionen Prima erbjuds två olika armband; Rostfritt stål och läder. Stålarmbandet ger uret en auktoritär personlighet medan det mörkbruna läderbandet framhäver klockans stilrenhet och mognad. 

   Beställ Idag