• DESIGN

  • Att designa en klocka är ett tidskrävande arbete som kräver tålamod. Sayoras marina färger är hämtade från Blekinges kust. Den havsblå och segelvita urtavlan är avbildade efter lugna havsvikar, medan det livfulla balanshjulet bakom urtavlans öppning symboliserar havets kraft. Det tog ett år att designa Prima.
  • MATERIAL

  • För att säkerställa god kvalité så väljs materialet till våra klockor med stor omsorg. Kollektionen Prima består av en boett i rostfritt och polerat stål, i typ 316L. En robust metall som med sina glänsande egenskaper gör sig perfekt i våra klockor. Armbanden finns i hållbart läder, kraftfullt stål och slitstark nylon. Glaset i klockan är skapat från safirkristall.
  • MONTERING

  • Urmakeri är en tusenårig konst som har förfinats med tiden, likt ett elegant vin. Varje klocka från Sayora monteras varsamt med yttersta precision, och genomgår gedigna kvalitetstester innan den lämnar verkstaden.
  • HISTORIA

  • Sayora är samma namn som på en gammal båt i familjen. En båt som erinrar om lyckliga minnen på havet där frihetskänslan var oerhört stark. Denna frihetskänsla är vad som ligger till grund för varumärket. Just därför är Sayora så mycket mer än ett klockmärke. Det är en uppmaning till att leva varje del av ditt liv med största möjliga frihet!

DESIGN

Att designa en klocka är ett tidskrävande arbete som kräver tålamod. Sayoras marina färger är hämtade från Blekinges kust. Den havsblå och segelvita urtavlan är avbildade efter lugna havsvikar, medan det livfulla balanshjulet bakom urtavlans öppning symboliserar havets kraft. Det tog ett år att designa Prima.

MATERIAL

För att säkerställa god kvalité så väljs materialet till våra klockor med stor omsorg. Kollektionen Prima består av en boett i rostfritt och polerat stål, i typ 316L. En robust metall som med sina glänsande egenskaper gör sig perfekt i våra klockor. Armbanden finns i hållbart läder, kraftfullt stål och slitstark nylon. Glaset i klockan är skapat från safirkristall.

MONTERING

Urmakeri är en tusenårig konst som har förfinats med tiden, likt ett elegant vin. Varje klocka från Sayora monteras varsamt med yttersta precision, och genomgår gedigna kvalitetstester innan den lämnar verkstaden.

HISTORIA

Sayora är samma namn som på en gammal båt i familjen. En båt som erinrar om lyckliga minnen på havet där frihetskänslan var oerhört stark. Denna frihetskänsla är vad som ligger till grund för varumärket. Just därför är Sayora så mycket mer än ett klockmärke. Det är en uppmaning till att leva varje del av ditt liv med största möjliga frihet!