PRIMA

PRIMA är vår flaggskeppsklocka. Med en boett i rostfritt stål, safirglas över urtavlan och ett automatiskt guldpläterat urverk så är det uppenbart att Prima är en klocka utan kompromisser. 
_

Boetten är klassiskt rund och kompletteras av urtavlan i blygsamma och vackra nyanser, vilket gör Prima till en tidlös klassiker. Öppningen i urtavlan ger inblick i det mekaniska verket som för varje liten beräknad rörelse påminner om det exceptionella hantverk som vilar säkert på din handled. 
_

Urverket är helt mekaniskt, det finns alltså inget batteri och ingen elektronik över huvud taget. Istället samlas spänningen i verket genom en roterande skiva som rör sig när du bär klockan. Den kinetiska energin som bildas vrider upp huvudfjädern som sedan utsöndrar spänningen till de preciserade kugghjulen som får visarna att glida behagligt ovanför urtavlan. 
_

Urverket i PRIMA är inte bara mekaniskt fascinerande, utan även estetiskt vackert. Därför integrerade vi glas på baksidan av klockan, så att du kan beskåda den skimrande maskinella estetiken.
_

Detta är en klocka som respekterar vikten av tradition och diskretion, men samtidigt vågar visa sig och ta plats för att skapa intresse och diskussion. PRIMA är den perfekta dress-klockan.        
      1 of 2